Torstai 23.10.2014 klo 18:30. Nukun rauhassa päiväunia asuntolassa. Pian alan heräilemään ja tapani mukaan vilkaisen puhelintani heti herättyäni. Facebook viestejä kavereiltani. Menen suoraan facebookiin lukematta viestejä. Ensimmäinen uutinen, mitä näen, on: "One Direction saapuu Suomeen ensi kesänä!" MITÄ?! Luen seuraavan uutisen, joka käsittelee samaa aihetta. Kaverit ovat kirjoittaneet hysteerisiä päivityksi samasta aiheesta. ONKO TÄMÄ TOTTA?! Menen lukemaan viestit joita olen saanut. Kaveri kirjoittaa isoin kirjaimin: ONE DIRECTION TULEE SUOMEEN! APUAA!! :'(
Alan itkemään hullunlailla, tärisen, en saa henkeä. Mitä tapahtuu? Tää on joku vitsi!

Pian alkaa tulla tietoa, että lippuja saa kohta ostaa keikalle. Mitä teen? Mun on pakko päästä sinne!! Mutta en mä halua mennä yksin. Sovin kaverini kanssa, että hankin hänellekin lipun. Kun lippu oli sitten ostettu, ilmoitin hänelle: "Me mennään kattoo 1D ens kesänä! 27.6.2015 kenttä 4!" Pian tulee tieto toisesta keikasta, mutta myöhemmin se perutaankin bändin kiireen vuoksi. APUA! Ehdin jo ostaa lipunkin. Onneksi sen sai vaihtaa lauantaiselle keikalle. Sitten alkaa vain päivien laskenta.

Niin, nythän on jo 22.6.2015. Tiedättekö mitä se tarkoittaa? Se tarkoittaa sitä, että tuo kyseinen One Directionin keikka on tämän viikon lauantaina. En vieläkään voi uskoa sitä todeksi. Olen todella näkemässä toisen suosikkibändini livenä, Suomessa, ensimmäistä kertaa koskaan! Bändi ei siis tosiaan ole ollut Suomessa ennen keikalla, joten tämä on todellakin huikea kokemus. Keikka on siis lauantaina 27.6 ja me lähdemme kavereiden kanssa junalla Helsinkiin perjantaina 26.6. Saa nähdä mitä siitä tulee, kun emme kukaan osaa kulkea Helsingissä :D Tai en minä ainakaan.

Joten, nyt odotellaan kavereiden ja muiden One Direction fanien kanssa poikien ensimmäistä keikkaa Suomessa ja jännätään, miten selvitään. Päivittelen twitteriäni todella paljon eli sieltä näkee lähestulkoon reaaliajassa mitä teen. Ja twitterinihän kerroinkin jo edellisessä julkaisussa.

 

Tuossa tulikin jo mainittua, että toinen lempibändini on One Direction, mutta mikäs se toinen sitten on? Sen voin sanoa, että kyseessä on kotimainen bändi. Seuraava postaus, joka tulee ennen perjantaita, voisikin sitten käsitellä minun musiikkimieltymyksiäni. Katsotaan, jos saisinkin sen kirjoitettua heti alkuviikosta.

Sitten kysymyksiä sinnepäin

  • Miten teidän juhannus meni?
  • Oliko suunnitelmia juhannukseksi ja toteutuivatko ne?
  • Entä teittekö juhannustaikoja?

Hyvää viikon alkua kaikille!

~  Puolukkka  ~