Hyvää perjantaita kaikille!

Hiljaista on ollut. Viimeksi kirjoittelin joskus kuukauden alussa, kai. En edes muista koska viimeksi.

No mutta nyt kirjoitan kaiken, mitä tässä välissä on tapahtunut.

Eli nythän kirjaimellisesti eletään viimeistä päivää, nimittäin tänään on heinäkuun 31. päivä. Huomenna on jo elokuu ja elokuussa todella moni viettää syntymäpäiviään, itseni mukaan lukien. Ja elokuussa jatkuu myös koulut. Toinen vuosi lähihoitajakoulutuksessa starttaa 12. päivä ja Porvoo kutsuu. Porvoossa eikä koulussa ole sinänsä mitään vikaa, mutta tuleva työssäoppiminen ja asuntolaelämä ei houkuttele. Työssäoppiminen olisi joko kotihoidossa, vanhainkodissa, terveyskeskuksessa yms. ja minua hirvittää se. Osaako sitä mitään siellä? Työssäoppi alkaa luultavasti loka-marraskuun välillä ja päättyy varmaan joulukuussa. Keväällä sitten alkaisi kuntoutumisen tukemisen jakso, jota olen odottanut koko näiden opintojen ajan. Odotan pääseväni vammaisten pariin työssäoppiin, sillä vammaistyö on se johonka haluaisin erikoistua. Mutta ensin on suoriuduttava hoidon ja huolenpidon jaksosta ja työssäoppimisesta. Joten pidetään peukkuja sen suhteen.

Kevättä odotan kuitenkin toisestakin syystä. Nimittäin minähän kirjoitin joskus niistä suosikkibändeistäni. Olen kevään ja kesän aikana kysellyt Järjestyshäiriötä keikalle muun muassa Porvooseen, Lahteen, Orimattilaan ja Mäntsälään. Lahdesta sitten tästä mahdollisesta keikkapaikasta vastasivat, että keväälle suunnittelevat esiintyjiä. Tämähän saattaa tarkoittaa, että näen heidät keväällä viimeistään ellen pääse aikaisemmin keikalle. Joten siinä on toinen syy, miksi odotan kevättä innolla.

Ensi vuodelle on myös suunnitteilla jotain tosi suurta ja jännittävää. En kuitenkaan viitsi enempää siitä kertoa, sillä mikään ei ole vielä varmaa.

Mutta instagramia seuraamalla pääsee jo aika hyvin jäljille, että missä mennään. Ja sinne lisäilen kuvia joka päivä eli sieltä ainakin voi seurata jos ei täällä blogin puolella ole mitään uutta.

 

PS. Oletteko jo kuulleet One Directionin uuden kappaleen, nimeltään Drag Me Down? Se julkaistiin tosiaan tänään ihan varoittamatta. Itse heräsin aamulla siihen, että twitteri oli ihan sekaisin ja puhelin täys ilmoituksia. Nyt olen kuunnellut kappaleen valehtelematta ainakin yli 20 kertaa. On se kuitenkin sen verran hyvä. Innolla odotan vuoden lopussa ilmestyvää viidettä albumia.

Hyvää loppukesää ja pian alkavaa elokuun alkua!

~ Puolukkka ~