Hejssan!

Tosiaan luet juuri Puolukkkan ensimmäistä julkaisua! Wohoo! Mietin muutaman viikon sitä, ryhdynkö kirjoittamaan blogia. Lopulta päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja aloittaa. Tosiaan tämä ensimmäinen julkaisu on nyt vähän tällainen infon tapainen, että kerron vähän itsestäni ja siitä mitä täällä blogissa tulee olemaan. Minulla on ollut joskus aikaisemminkin blogin tynkää vähän siellä ja täällä, mutta aina ne on kaatunut siihen laiskuuteen. Ei ole vain jaksanut avata konetta ja kertoa kuulumisiaan. Mutta nyt siihen tulee muutos! Lupaan, että yritän päivitellä ainakin sen kaks kertaa kuukaudessa. Ihan miten aikaa riittää, ehkä kerran viikossa.

Mutta nyt päästään tähän vaikeimpaan kohtaan, nimittäin itsestä kertominen. Jos jotain jää puuttumaan tai haluat tietää jotakin muuta lisäksi, niin älä epäröi kysyä.


Pieniä faktoja

Nimeni on Henna ja asun Päijät-Hämeessä. Opiskelen lähihoitajaksi (toinen vuosi alkaa nyt 2015 elokuussa). Asun yhdessä äidin, veljen ja koiran kanssa. Musiikkimaku on vaihteleva, kuitenkin kaksi suosikkibändiä/artistia löytyy. Niistä myöhemmin lisää. Tykkään valokuvailla kaikkea, joten kuvat ovat varmasti monenkirjavia. Toisinaan kuvissa ei välttämättä ole päätä eikä häntää.

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media on kovassa käytössä. Omistan facebookin, mutta sinne en hyväksy ketä vain kaveriksi. Vain ihmisiä, jotka olen joskus tavannut.

Instagram https://instagram.com/hennakaroliina__/

Twitter https://twitter.com/hennaakaroliina

Kysy pois vaan jos haluat tietää vielä jotain oleellista!


Hyvää kesän jatkoa kaikille!

~ Puolukkka ~